Taco's met scampi fritti, avocado & een Sriracha mayonaise
Ingrediënten:
- 6 mini tortilla's
- 225 g scampi fritti van Super Choice
- 1 rode paprika
- 1 avocado
- flinke hand gemengde sla
- 1 limoen evt. verse peterselie ter garnering
Voor de Sriracha mayonaise:
- 1 el mayonaise
- ¾ tl Sriracha saus
- ¼ tl citroensap
- 1 snuf knoflookpoeder
Bereidingswijze:
- Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de limoen alvast in partjes.
- Halveer de avocado en verwijder de pit. Houd de avocado vast en snijd met een mesje voorzichtig verticaal plakjes van ongeveer 0,5-1 cm dik. Lepel deze er vervolgens met behulp van een lepel uit. Herhaal dit met de andere kant van de avocado.
- Verwarm ondertussen de tortilla's zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Mix voor de Sriracha mayonaise de mayonaise, Sriracha saus, citroensap & knoflook poeder door elkaar heen. Doe eventueel in een spuitzak zodat je er zometeen mooie sliertjes van kunt spuiten.
- Bak de scampi fritti zoals op de verpakking staat aangegeven goudbruin & gaar in wat olie.
- Beleg de mini tortilla's alvast met wat sla, plakjes avocado en stukjes paprika. Als de scampi fritti goudbruin & gaar zijn leg je deze boven op de avocado & paprika. Serveer met wat Sriracha mayonaise en partjes limoen. Garneer eventueel met wat verse peterselie en serveer!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Eetsmakelijk!